Bir bayrak da Türksel Hoca'dan

Bir bayrak da Türksel Hoca

İzmit'te aynı anda 2 bin 400 çocuğa Toplu Fırçalama ve Flor Uygulaması” yapan Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Türksel Dülgergil, bu alanda bir rekora imza tarken, oluşturulan Türk Bayrağıyla da gönülleri fethetti.

BU BİR REKOR
“Toplu Fırçalama ve Flor Uygulaması Projesinin” önemli bir ayağı olan Kocaeli’de 2 bin 400 çocuğu bir araya getiren Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Türksel Dülgergil, İzmit Cephanelik Stadında coşkuya coşku kattı. Bir yandan asistanları, öğrencileri ve konuk öğrenciler vasıtasıyla “Toplu Fırçalama ve Flor Uygulaması” yapılırken, uygulamanın gerçekleştirdiği stadyumu, yalnızca milli bayramlarda görmeye alışık olduğumuz sürpriz bir görüntüye bürüyen Dülgergil, diğer yandan da duygu seli oluşturdu.

HEM İŞ HEM COŞKU
Kendi alanında bir de rekora imza atan Kırıkkale Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Türksel Dülgergil, “Hem asıl işimizi, inanılmaz kalabalık bir çocuk grubuyla yaparken hem de coşku ve heyecanı bir araya getirdik. Çocuklarımız ve gençlerimiz dişlerini temiz ve sağlıklı tutmayı öğrenirken diğer yandan da birlik ver beraberliğimizin sembolü olan şanlı bayrağımızı oluşturarak farklı duyguları da hissettiler. Bu çalışmamda bana yardımcı olan herkese teşekkür ederim” dedi



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ